GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Özdemirbey İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında uzmanımız Sercan Şimşek  çocukların sözel dil becerilerini geliştirmeye yönelik masallar anlattı.

Ock

Öğrencilerimizle ,Sanat Atolyesi ,Oyuncak Müzesi Gezisini keyifle tamamladık.Bol öğrenmeli bir günün ardından bir başka etkinlikte bir araya gelmek üzere ayrıldık.

Ock

Okumanın önemini dile getirmek yerine direkt kitap ile buluşmalarını sağladık.

Ara

25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşu okulumuzda çoşku ile kutlandı. Türk Yıldızlarının okulumuz üzerinden geçmesi ayrı bir çoşkuya sebep oldu.

Atına binmişte elinde dizgin

Vardığı cephede hiç olmaz bozgun,

Çeteler içinde yılan'ım azgın

Vurun Antep'liler namus günüdür

Ara

ÇEDES projesi Kasım ayı programı dahili sorumluluk değeri kapsamında pil toplama kampanyası gerçekleştirdik.

Ara

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Birimi'nden gelen temsilci ile bağımlılıkla mücadele konulu toplantı yapıldı.

10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıl dönümü okulumuzda saygı ile anıldı.

ÇEDES kapsamında okulumuzda düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları...

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çoşku ile kutlandı.

Ekm

Okulumuz 4/C sınıfının Millî Kültür Ögeleri'ni tanımak amacı ile açmış olduğu sergiye öğretmenler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılaştı. Okul Müdürü İbrahim ALTUNBAŞ'ın da katıldığı sergi gün içerisinde ziyaretçilerini ağırladı.